dijous, 6 de setembre del 2012

Apple presentarà iPhone 5 el proper 12 de setembre



Apple ha fet oficial la data on, previsiblement, presentarà el nou iPhone 5. El proper 12 de setembre a les 10h (19h hora catalana) està previst que la companyia de la poma presenti el que serà el seu sisè telèfon mòbil que, si ens hem d'orientar per la invitació que han enviat, té tota la pinta que es dirà definitivament iPhone5.

Però què hem d'esperar d'aquest nou dispositiu? Ja fa temps que van sortint rumors arreu així que aquí en fem un petit recull. I és que malgrat en diem 'rumors', han anat sortint fotografies filtrades d'una qualitat extraordinària. Això ens fa dubtar de si realment trespassen els murs de segurerat d'Apple o busquen filtrar-les per anar contrarestant els constants anuncis dels competidors (que val a dir que marquen aquesta presentació amb una creu vermella al seu calendari i tots intenten avançar-se perquè se'n parli d'ells abans que Apple acapari tota l'atenció.


Així doncs, el nou iPhone 5 es preveu amb una pantalla més gran, de 4 polzades en format similar al 16:9, un nou conector de 9 pins en comptes del clàssic de 30 pins, i un hardware renovat amb un nou processador A6 (s'espera que equivalent als actuals de la resta de companyies) i una millor càmera de fotos.

També l'exterior patirà una lleugera renovació, tot i que més suau que la resta de renovacions estètiques patides anteriorment. Una part del darrera metàl·lica i un disseny més prim i allargassat (per encabir la nova pantalla) semblen les úniques novetats destacables, a més del ja esmentat nou conector i un nou disseny dels altaveus del telèfon.

Pel que fa a novetats, finalment també s'espera que inclogui un xif NFC d'acord amb les noves aplicacions que Apple prepara per al telèfon. Suposem que alhora que el telèfon es llençarà també el nou iOS6, presentat anteriorment, i que tantdebó inclogui ja el català com a llengua utilitzada per Siri.

A continuació us deixem unes fotografies del rumorejat telèfon:






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.